Viikonloppusiivooja Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

VIIKONLOPPUSIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Uuteenkaupunkiin. Etsimme työntekijää vastaamaan kohteen siisteydestä. Kohteessa työskennellään teollisuusyrityksen tiloissa, jossa työ sisältää hallin, portaiden, valvomon ja sosiaalitilojen siivousta. Työtä tehdään launtai- ja sunnuntaiaamuisin noin 6h päivässä. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki isoksi eduksi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! "Can do"-asenne on valttikorttisi tässä tehtävässä. Suomenkielen ymmärtäminen ja työturvallisuuskortti ovat vaatimuksina työssä.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. L&T noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka määräytyy aina siivottavan kohteen mukaisesti. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1349130
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32755187.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Uusikaupunki