(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja, Tampereen keskusta
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme


Haemme nyt


VIIKONLOPPUSIIVOOJAA Tampereen keskusta-alueella


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työ suoritetaan lauantaisin klo 5:00-13:00 ja sunnuntaisin 8:00-16:00, 7,5 tuntia päivä. Työskennellä voit joka viikonloppu tai joka toinen viikonloppu.


Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Olet oma-aloitteinen ja luotettava. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi.


Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.