(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja, Tampere
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

SIIVOOJAA VIIKONLOPPUTYÖHÖN

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja  työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työ on viikonlopputyö, työaika lauantaisin 7,5 tuntia, klo 6-14.00. 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus vaaditaan ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.