(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja sairaalaympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkilstä VIIKONLOPPUSIIVOOJAA uuteen asiakaskohteeseemme sairaala- ja terveydenhuoltoympäristöön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat kohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin ja sunnuntaisin klo 5-13 välillä. Työtunteja on tehtävässä tarjolla 15 tuntia/viikko.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kykyä toimia itsenäisesti. Aikaisemman työkokemuksen ja koulutuksen alalta katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.7.2018, mutta hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat heinäkuun alkupuolella.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -