(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Etsitkö uusia haasteita siivoustyön parista ja haluat aidosti luoda tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt Ouluun SIIVOOJAA!


Tässä tehtävässä toimit lääketeollisuuden asiakaskohteidemme päivystyssiivoojana. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen sijaisuus 31.12.2021 asti, mutta saattaa jatkua tämän jälkeenkin. Työtä tehdään 5-7,5h/päivässä joka toinen viikonloppu perjantaisin ja lauantaisin. Työajat vaihtelevat tarpeen mukaan klo 16:00-01:00 välillä. Edellytämme sinulta joustavaa asennetta ja ajokorttia, sillä työtä tehdään päivystysluontoisesti eri kohteidemme välillä. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Mikäli omaat reippaan ja olet oma-aloitteisen työskentelyotteen, tämä työ voi olla sinua varten! Työn fyysisyyden vuoksi tehtävässä menestyminen vaatii hyvää peruskuntoa. Palvelemme kohteissamme asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, joten hyvä suomen kielen taito on välttämätöntä. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.

Tämä työ tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön. Tarjoamme työntekijöillemme aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet, sillä työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. Voit lukea lisää osoitteesta: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.
Heräsikö mielenkiintosi? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 06.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -