(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja Oulun keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Aikainen moppi roskat nappaa… Ja siksi etsimme aamuvirkkua siivoojaa Ouluun. Mikäli kaipaat aamupainotteista työtä erittäin mukavilla sunnuntailisillä, voisi tämä työ sopia sinulle kuin nakutettu. Tule mukaan osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä – maapallomme ja ASP-tilisi kiittävät!

 

Tässä työssä pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme viihtyvyydestä tekemällä ylläpitosiivousta käsi- ja konemenetelmin. Kohteet sijaitsevat Oulun keskustassa, joten pääset liikkumaan näppärästi jopa apostolin kyydillä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan ja osa-aikaisen työsuhteen, mikä sopii erittäin hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työtä tehdään ainakin aluksi vain sunnuntaiaamuisin klo 6.00-9.30 eli työtunteja kertyy 3,5h. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Kenestä unelmoimme? Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. Lisäksi odotamme sinulta tarkkuutta ja luotettavuutta – olemme sitoutuneet antamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

 

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työsuhteen, ja tulevaisuudessa mahdollisuuden lisätunteihin
  • mukavan esimiehen, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön 
  • mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi
  • ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa ja kerro meille lisää itsestäsi. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.