(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja myymäläkohteisiin Mänttä-Vilppula
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä VIIKONLOPPUSIIVOOJAA tiimiimme Mänttä-Vilppulaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme myymälöiden ylläpitosiivouksesta pääasiassa viikonloppuisin. Työaika sijoittuu klo pääsääntöisesti klo 19.30-00 väliin, mutta voi tehdä vaihtoehtoisesti myös aamuisin. Työtunteja kertyy 2,5-4h/pv. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviis. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat paikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä ison talon tuen. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.10.2017, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –