(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja lääkärikeskukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt kahta reippaalla työotteella varustettua SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Helsingin Munkkivuoreen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haemme siivoojia lääkärikeskukseen työskentelemään viikonloppuihin. Ensimmäisessä tehtävässä työajat sijoittuvat perjantain myöhäisiltaa klo 20-24 tai lauantain varhaisaamuun klo 04-08 sekä sunnuntai aamuun klo 06-10. Työtunteja tehtävässä kertyy 8 h/vko. Toisessa tehtävässä työaika on la-su klo 13-17 ja työtunteja tehtävässä kertyy 8 h/vko. Molemmat tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.


Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta lääkärikeskuksen siivoustehtävistä ja eduksesi katsotaan alan koulutus sekä kurssit. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen suullista ja kirjallista taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla Suomen rokotusohjelman mukaiset rokotteet.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.11.2019.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -