(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja Kuusankoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJAA leipomokohteeseen Kouvolan seudulle Kuusankoskelle.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.


Meillä vastaat asiakaskohteemme tuotanto- ja sosiaalitilojen sekä toimistojen siivouksesta leipomoympäristössä. Töitä tehdään lauantaisin klo 6-15 välillä. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 5-7,5 viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Arvostamme alan koulutusta (esim. laitoshuoltaja). Aikaisempi kokemus elintarvikesiivouksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään. Tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa, koska työ on fyysisesti raskasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.11.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -