Viikonloppusiivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme nyt kahta viikonloppusiivoojaa vahvistamaan mukavaa tiimiämme Kouvolaan!


Tässä tehtävässä vastaat elintarviketilojen siivouksesta. Työskentelet pääsääntöisesti lauantaisin kello 6:00-12:00. Tämä työsuhde on osa-aikainen (6 h / vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätöitä kaipaavalle!


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa 


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Voit lukea tästä Lukaksen tarinan.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.  
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.  
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat 
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit 

Sinulta me toivomme


  • motivaatiota ja kiinnostusta työskennellä puhtauspalvelualla -me perehdytämme sinut kattavasti. Puhtauspalvelualan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen katsomme eduksesi.
  • joustavaa, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta 
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa 
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
  • voimassa oleva hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti luetaan eduksi

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan. 


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin! 


Haethan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.1.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoa tehtävästä rekrytointi@iss.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot