(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivooja kauppakeskukseen, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle osa-aikaista lauantaisiivoojaa Tampereelle. 


Työkohde on kauppakeskus, työaika lauantaina 14-22, yhteensä 7,5h/vko. Aloitus on la 30.5. 

Sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Toivomme siivoojalta riittävää suomenkielentaitoa, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä huolellista työnjälkeä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työ alkaa 30.5.2020.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall (sofia.rosvall@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!