(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppusiivoja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJAA elintarviketeollisuuteen Vaajakoskelle.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Työssäsi vastaat siivoustehtävistä elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat päivä-, ilta- tai yövuoroon.


Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä itsenäinen ja reipas työote. Työ on fyysisesti raskasta, joten tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Siivousalan koulutuksen katsomme eduksi. Kohteeseen ei ole julkista kulkuyhteyttä.


Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän, jossa varmasti pääset näkemään kättesi jäljen sekä työsi merkityksen. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen, palkkaluokka 3. mukaista palkkaa.  

Hae tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 21.1.2021 mennessä.  ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -