(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppumyyjiä
Muhevainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tule töihin asiantuntevaan puutarhamyymälään

Etsimme myymälöihimme

viikonloppumyyjiä

osa-aikaiseen työhön, joka alkaa 19.4. ja kestää juhannukseen. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan lauantaityössä lokakuun  loppuun asti. Viikonloppujen aukioloajat ennen juhannusta ovat la 9-18, su 10-17. Juhannuksen jälkeen la 10-16.

Odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön, mutta myös joustavasti ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi hortonomin tai puutarhurin tutkinto, mutta olet toki voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotain muuta tietä kulkemalla. Arvostamme myös kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä.

Viikonloppumyyjän työ keskittyy myyntiin, neuvontaan ja asiakkaiden auttamiseen. Siksi on välttämätöntä, että tunnet kasvit ja osaat neuvoa niiden kasvupaikkavaatimuksissa. Asiakaspalvelun lomassa tehdään sellaiset kasvien hoitotyöt ja myymälän kunnossapitoon liittyvät työt, jotka ovat viikonloppuisinkin pakollisia. Lisäksi osallistut kassatyöskentelyyn. Tarvitset tässä työssä ripeää otetta ja malttia säilyttää hyväntuulisuutesi kiireisessä ja nopearytmisessä työssä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 21.1.2019 mennessä hakulomakkeella, jonka löydät www.muhevainen.fi