Viikonloppumyyjä
Puutarhamyymälä Muhevainen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tule töihin asiantuntevaan puutarhamyymälään osa-aikaiseksi viikonloppumyyjäksi.

Työ alkaa 17.4 ja kestää juhannukseen. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa lauantaityössä lokakuun loppuun asti. Viikonloppujen aukioloajat ennen juhannusta ovat la 9-18, su 10-17. Juhannuksen jälkeen la 10-16.

Odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön, mutta myös joustavaan ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi puutarhurin tai hortonomin tutkinto, mutta olet toki voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotain muuta tietä kulkemalla. Arvostamme myös aiempaa kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä.

Viikonloppumyyjän työ keskittyy myyntiin, neuvontaan ja asiakkaiden auttamiseen. Siksi on välttämätöntä, että tunnet kasvit ja osaat neuvoa niiden kasvupaikkavaaatimuksissa. Asiakaspalvelun lomassa tehdään sellaiset kasvien hoitotyöt ja myymälän kunnossapitoon liittyät tehtävät, jotka eivät voi odottaa. Kaikki myyjämme osallistuvat myös kassatyöskentelyyn. 

Tarvitset työskentelyssä ripeää otetta ja malttia säilyttää hyväntuulisuutesi kiireisessä ja nopearytmisessä myymälätyössä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 25.1.2021 mennessä hakulomakkeella, jonka löydät sivustoltamme:  muhevainen.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot