(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppu siivoojia osa-aikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Pidätkö fyysisestä työstä? haluatko haastaa itsesi?


Etsimme reippaita Viikonloppu siivoojia osa-aikaisiin työsuhteisiin Joensuuhun.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaativassa asiakaskohteessamme Joensuun keskustassa. Työtä tehdään pääasiassa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 – 14 välillä, n. 4 h/päivässä. Lisätunteja on mahdollista saada esim. lomantuurauksista. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2019 asti mutta jatko on mahdollinen. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kahden vuodenkokemus siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja ripeä otteinen. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –