(Poistunut julkaisusta)

Viikonloppu siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme viikonloppu SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme RAUMALLA.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta teollisuuskohteessamme. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään osa-aikaisesti 7h/päivä ja 14h/viikko. Työtä tehdään lauantaisin ja sunnuntaisin kaksi kertaa päivässä. Työtä tehdään molempina päivinä klo 11:00 – 16:00 välillä sekä 21:30–23:30 välillä. Tehtävässä on mahdollisuus täydentää työtunteja tilanteen ja oman halukkuuden mukaan.


Tehtävässä katsomme eduksi aikaisemman siivoustyökokemuksesi. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, voimassaolevan työturvallisuuskortin sekä B-ajokortin. Työkohde pitää sisällään paljon liikkumista paikasta toiseen, joten tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.1.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/