(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöpäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Vihertyöpäällikkö

Työavain 4-179-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.01.2019 kello 08:15
Viherkunnossapito/Pohjoinen alue , Teirinsyrjä 4 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Infrapalvelut
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Viherkunnossapito etsii uutta vihertyöpäällikköä Espoon keskuksen ja Pohjois-Espoon alueelle. Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 90 ammattilaista. Vihertyöpäällikkö johtaa, koordinoi ja kehittää viherkunnossapitotöitä alueellaan sekä vastaa oman alueensa toiminnasta kuten mm. henkilöstöstä, taloudesta ja asukasyhteistyöstä. Työparina sinulla on puistotyönjohtaja ja vakituisia ammattitaitoisia viheraluehoitajia on 14. Alueella on oma budjetti, jonka seurannasta vastaat ja jonka rajoissa toimintaa ja resursointia suunnittelet. Tehtäviin kuuluu myös esim. kausityövoiman rekrytointi. Vihertyöpäällikkönä vastuullasi on henkilökuntasi työturvallisuus ja -hyvinvointiasiat. Yhdessä koko viherkunnossapidon kanssa tulet kehittämään toimintaamme. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä innostusta viherkunnossapitoon ja töiden koordinoimiseen ja kehittämiseen. Vihertyöpäällikön työssä tarvitaan lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, asiakashenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten sekä yhteistyötahojen kanssa. Olet oman yksikkösi henkilökunnan valmentaja ja yhteishengen luoja. Työyhteisömme on avoin, utelias, kokeilunhaluinen ja kehittämismyönteinen. Työntekijöitä ja esimiehiä tuetaan eri tavoin. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään työssäsi, verkostoitumaan sekä pitämään ammattitaitoasi ajan tasalla. Tämän johdosta tarjoamme sinulle esimiehenä mahdollisuuden coachingiin, alan koulutuspäiville osallistumiseen sekä myös omien räätälöityjen koulutusten järjestämiseen perustuen yksikön tarpeisiin. Teemme yhteistyötä pk-seudun muiden kuntien sekä alan järjestöjen kanssa, joihin pääset verkostoitumaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan sekä laajan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa. Haastattelut pidetään viikolla 4 ja 5. Hakuajan päätyttyä haastatteluun kutsuttaville lähetetään WOPI-työmotivaatiotesti, joka tulee tehdä ennen haastattelua. Rekrytoinnissa käytetään tarvittaessa henkilöarviointia, jolloin järjestetään myös toinen haastattelukierros viikolla 6 tai 7. #contactforum


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta viherkunnossapidosta ja esimiestehtävistä sekä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi edellytetään tavallisimpien tietokoneohjelmien sekä mobiililaitteiden käyttötaitoa sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme metsäosaamista ja kokemusta vihersuunnittelusta ja rakentamisesta. Lisäksi arvostamme vihervalvojakoulutusta sekä työturvallisuus- ja tieturvakoulutusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2845,18 €/kk (mahdollinen kokemuslisä)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Vihertuotantopäällikko Anne Mannermaa
050 528 5928
anne.m.mannermaa@espoo.fi

Vihertyöpäällikkö Merja Myyry
050 525 2102
merja.myyry@espoo.fi