Vihertyöpäällikkö, Viherkunnossapito -yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Viherkunnossapito etsii eteläiselle alueelle uutta Vihertyöpäällikköä (toimi). Tulet vastaamaan yksiköstä, jonka toimenkuvaan kuuluu puisto- ja katuviheralueiden sekä julkisten kiinteistöjen pihojen kunnossapitotehtävät.

Lähiesimiehenä vastaat yksikkösi hallinnollisesta, taloudellista ja henkilöstöjohtamisesta. Työparina sinulla on työnjohtaja ja kenttätyöstä vastaa 13 viheraluehoitajaa sekä kausityöntekijöitä ja opiskelijoita. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä innostusta viherkunnossapitoon ja töiden koordinoimiseen ja kehittämiseen. Vihertyöpäällikön työssä tarvitaan lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, asiakashenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten sekä yhteistyötahojen kanssa. Henkilöstöjohtaminen ja viherkunnossapidon asiantuntijuus ovat keskeisiä tehtäviä.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020 sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus/Infrapalvelut/Viherkunnossapito. Orionintie 24, 02200, Espoo.

Työaika: 38h 45min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto.

Tehtävässä edellytetään esimieskokemusta ja B-ajokorttia.

Arvostamme oman auton käyttö työssä, hyvät ICT-taidot ja erilaisten alojen turvallisuuskoulutukset.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista. Työyhteisömme on avoin, utelias, kokeilunhaluinen ja kehittämismyönteinen. Työntekijöitä ja esimiehiä tuetaan eri tavoin. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään työssäsi, verkostoitumaan sekä pitämään ammattitaitoasi ajan tasalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352246
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo