(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöpäällikkö, Rakentaminen -yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Oletko etsimämme vihertyöpäällikkö? Tehtävään kuuluu puistojen ja katuviheralueiden viherrakentamishankkeisiin liittyvät esimiestehtävät.

Palvelussuhde alkaa marraskuussa 2020.


Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus / Rakentaminen
Osoite: Vantinpuisto 11, 02780 Espoo.


Työaika: 38 h 15 min / viikko


Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: Vähintään B-luokan ajokortti

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä nykyaikaisen tietotekniikan tuntemusta.

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.