(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunukiseudulle. Nautitko vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä ulkoilmassa? Hae siis meille! Työt alkavat pikaisesti ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. 

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu viheralueiden hoitotöitä, kuten esimerkiksi kitkentää, siimausta, nurmikonleikkuuta sekä viheralueiden kastelua. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:
Toivomme hakijalta aiempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä, mutta innostunut ja säänkestävä asenne sekä itsenäinen ja ahkera työote ovat tärkeintä! Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työn, joka alkaa pikaisesti! Palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n ja kokemuksesi mukaisesti. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Välittävä ja sydämellinen HR-tiimimme on aina työsi tukena. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa