(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijöitä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko viheralan osaaja, joka on kerryttänyt työkokemusta vaihtelevista ulkoaluetöistä, kuten puutarhanhoidosta, kitkemisestä, nurmenleikkuusta tai viherrakentamisesta? Puuttuko sinulta ylläoleva kokemus, mutta omaat kuitenkin valtavan kiinnostuksen alalle? Onko sinulla vielä avoimena suunnitelmat, mutta tiedät että mukava ja sopivan haastava, joko osa-aikainen tai kokoaikainen työ tulee olemaan osana arkeasi?

Wippii Work Oy on tarjonnut monipuolisia tehtäviä eri kohteissa jo vuodesta 2009 lähtien ja viherala sekä ulkoaluetyöt ovat iso osa liiketoimintaamme. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 ulkoaluetyöntekijää useassa kohteessa ja tulemme kevään edetessä työllistämään

VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ

vaihteleviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle!

Työnkuvat voivat pitää sisällään asuinkiinteistöjen nurmenleikkuuta, kasvuston trimmausta, viherrakentamista, puutarhatöitä sekä muita ulkoaluetöitä.

Olemme erityisen kiinnostuneita hakijoista, joilta löytyy esimerkiksi puutarhurin tai hortonomin koulutus. Monipuolisesta työnkuvakirjosta huolimatta tärkein edellytys tehtävissä hyvin menestymiselle kuitenkin on motivaatio ulkoaluetöitä kohtaan ja innokkuus oppia uutta. Tarvetta on niin kokoaikaisille työntekijöille kuin osa-aikaisillekin ja tarjolla on niin toistaiseksi voimassaolevia, kuin määräaikaisiakin työsuhteita. Elämäntilanteesta riippumatta kannattaa siis jättää hakemus, mikäli ulkoaluetyö on sinulla verissä!

Heti kun toimeksiantoja tehtäviin aukeaa, alamme kartoittamaan tulleita hakemuksia ja kutsumme tehtävänkuvan pohjalta parhaiten tehtävään soveltuvalta vaikuttavia hakijoita haastatteluihin. Hakemus kannattaakin siksi jättää mahdollisimman pian!

Hakemukseen olisi hyvä kuvailla mahdollisimman kattavasti työhistoria ja kertoa minkä tyyppiset ulkoaluetyöt ovat kiinnostavimpia.

Lisätietoja voit pyytää osoitteesta asiakaspalvelu@wippiiwork.com tai soittamalla numeroon 020-769 8922