(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Kiinnostaako viheralan työt? Haemme nyt vihertyöntekijöitä viherkaudelle 2019 Helsinkiin.

Työnkuva

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa ulkoalueiden istutustöitä, rikkaruohojen kitkemistä, lannoitusta, torjuntaa, pensaiden leikkuuta, ruohonleikkuuta. Työnkuvaa voi muokata oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat mahdollisesti jouluun saakka. Hoidettavat kohteet ovat pääasiassa Helsingin alueella.

Tarjoamme:

- Kokoaikaisen työsuhteen

- TES:in mukaisen palkkauksen

- Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta ja näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti

Odotamme työntekijältä:

- Positiivista ja reipasta asennetta

- Kiinnostusta alaa kohtaan

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä meihin numeroon 040 689 3200. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi