(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijöitä pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Etsimme VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ pk-seudulle.

Nautitko monipuolisista vihertöistä ulkoilmassa? Omaatko aikaisempaa työkokemusta viheralan työtehtävistä vai oletko alasta innostunut tekijä? Hyvä, koska haluamme kyllä kuulla juuri Sinusta! Tässä tehtävässä on tärkeää reipas, motivoitunut ja säänkestävä asenne!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät mm. istutustöitä, nurmikkojen rakentamista ja muita ympäristörakentamiseen liittyviä työtehtäviä. Lisäksi työ saattaa sisältää avustavia kivitöitä (ei asennustöitä). Kuulemme myös mielellämme, jos omaat aikaisempaa kokemusta kyseisistä työtehtävistä tai erilaisten koneiden ajamisesta/käytöstä.

Eduksi tehtävään katsomme B-ajokortin sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Toivomme sinulta oikeaa asennetta, motivaatiota sekä hyvää yleiskuntoa, koska työ on fyysistä ulkoilmatyötä.

Työtehtävät määräytyvät osaamisesi sekä aikaisemman kokemuksen mukaan ja alkavat mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

Tarjoamme Heti palkka-mallin, jossa palkkapäivä on joka perjantai. Kuulostaako hyvälle? Jes! Haluamme myös ehdottomasti tietää palkkatoiveesi, joten lisääthän sen myös hakemukseesi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.