Vihertyöntekijä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Etsimme asiakkaallemme vihertyöntekijää kesäkaudelle 2021!

Työnkuva

Tehtävässä tulet tekemään pihojen ylläpitotöitä eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviin kuuluu viherkasvien istutusta, niiden huoltoa sekä muita pihanhoitotehtäviä.

Luonteeltasi olet reipas ja positiivinen tiimipelaaja, joka viihtyy ulkotöissä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti ja olet tarkka työsi jäljestä. Työtä on tarjolla mahdollisesti koko kesäksi alkusyksyyn saakka, tilanteesi mukaan. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen viheralan tehtävistä.

Tarjoamme:

- Täysipäiväisen kesätyön
- Hyvät työvälineet ja työvarustuksen
Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta ja tekemään fyysistä työtä

Odotamme työntekijältä:

- Positiivista ja reipasta asennetta
- B-ajokortin
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Voimassa olevaa työturvakorttia
- Voimassa olevaa kasvinsuojelukorttia


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä meihin numeroon 040 689 3200 (ma-pe klo 08-16). 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot