(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme nyt vihertyöntekijöitä/kitkijöitä syksyn sesonkiin!

Työnkuva

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu piha-alueiden uudelleenistutustöitä, kuolleiden kasvien kitkemistä ja uusien kasvien istutusta, rikkaruohojen kitkemistä, sekä pensaiden -ja ruohon leikkuuta. Vaadimme vähintään 18 vuoden ikää.

Työtä on tarjolla 1-2 viikon pätkän verran ja työt alkavat viikolla 35. Hoidettavat kohteet ovat pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella, mutta pääset liikkumaan kohteiden välillä yrityksen paketti-auton kyydissä. Ajokortista ja autosta on toki hyötyä, jos tulet kauempaa. 

Tarjoamme:

- Täysipäiväisen työn klo 7.00 - 15.00
- TES:in mukaisen palkkauksen
- Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta ja näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti

Odotamme työntekijältä:

- Positiivista ja reipasta asennetta
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Voimassa olevaa työturvakorttia

Emme edellytä, mutta katsomme eduksi:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Pienkoneiden käyttökokemus
- Oman auton käyttömahdollisuus


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä meihin numeroon 040 689 3200. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi