(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme nyt kesän ajaksi


VIHERALUETYÖNTEKIJÖITÄ


Valkeakoskelle teollisuuskohteeseemme.


Tehtävässä osallistut ja vastaat asiakaskohteemme viheralueiden hoidosta: nurmikon leikkaamisesta, pensaiden hoitoleikkauksista sekä puuston pienraivauksesta. Ulkoalueiden hoidossa käytetään erilaisia ruohonleikkureita, trimmereitä, raivaussahaa yms. Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 6-15 välillä, 37,5h viikossa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde alkaen huhtikuussa ja päättyen lokakuussa  2020.


Sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työote ja teet töitä tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi työsuojelukortti sekä kasvinsuojelukoulutus. Työ ei sovellu allergikolle. Työssäsi tarvitset myös erinomaista fyysistä kuntoa, sekä suomen kielen taitoa. Tulet tarvitsemaan myös B- ja T-ajokorttia.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Mikäli kiinnostuksesi heräsi voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.iss.fi.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy 8.3.2020. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

- ISS on savuton työpaikka -