(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme asiakkaallemme kokoaikaiseen työhön VIHERRAKENTAJAA Pirkanmaalle, lähinnä Tampereen alueelle. Työt kestää keleistä riippuen pitkälle syksyyn.

Työkohteissa istuttamista, kitkemistä yms puutarhurin töitä. Tehtävät ja kohteet katsotaan kokemuksen sekä ammattitaidon mukaan.

Edellytämme kokemusta vihertöistä ja työturvallisuuskorttia sekä tieturva 1-korttia. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden. Eduksi lasketaan alan koulutus esim puutarhurin ammattitutkinto. Korttien päivityksissä avustetaan, saat myös kauttamme laadukkaat työvaatteet. 

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta tai soita rekryyn 050 3550300 

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.