(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Kiinnostaako viheralan työt? Haemme nyt pihanhoitajia ja vihertyöntekijöitä viherkaudelle 2018 Helsinkiin.

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Viherviisikko on yksi suurimpia kotimaisia puutarha- ja vihersisustusalan yrityksiä. Yritys on kasvattanut asiakaskuntaansa vuodesta 1996 lähtien vuosittain, ja tällä hetkellä laajentaa toimintaansa uusien ammattilaisten rekrytoinneilla ja konehankinnoilla. Viherviisikko haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa ja yrityskuvaansa, Viherviisikon tunnusslogan onkin "ei pelkkiä kasveja".

Yritysvideo Viherviisikosta:

https://www.youtube.com/watch?v=LTWy_Vg5y6s&feature=youtu.be

Työnkuva

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa ulkoalueiden istutustöitä, rikkaruohojen kitkemistä, lannoitusta, torjuntaa, pensaiden leikkuuta, ruohonleikkuuta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu jonkin verran viherkasvien kuljettamista pakettiautolla.

Työntekijän profiili

Etsimme positiivista ja reipasta asennetta,halua työskennellä tiimissä sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, työturvallisuus-, kasvinsuojelu- ja B-kortti, sekä kokemus pakettiautolla ajamisesta Helsingin keskustassa.

Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työt jatkuvat syksyn loppuun saakka. Hoidettavat kohteet ovat pääasiassa Helsingin alueella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, sillä paikat täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset hakemaan tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.