(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Haemme asiakkaallemme vihertyöntekijöitä viherkaudelle 2018.

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa ulkoalueiden istutustöitä, rikkaruohojen kitkemistä, lannoitusta, torjuntaa, pensaiden leikkuuta, roskien keräystä ja roskakorien tyhjentämistä.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan työturvallisuus-, kasvinsuojelu- ja B-kortti, sekä kokemus pakettiautolla ajamisesta Helsingin keskustassa.

Työt alkavat huhti-toukokuussa ja jatkuvat kesän/syksyn loppuun sopimuksen mukaan. Kohteet ovat pääasiassa talonyhtiöitä Helsingin alueella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat tarvittaessa puhelimitse numerosta 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.