(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista piha- ja vihertöistä kuten pintarakenne- ja nurmikon istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisitä työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta ei välttämättömiä. Tärkeintä tehtävässä on ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.