(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä Oulun yliopistolle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Haemme ammattitaitoista vihertyöntekijää alkavaan asiakaskohteeseen Ouluun.

ISS Viherpalvelut tarjoaa monipuolisia ja räätälöityjä palveluja, mm. viheralueiden hoitoa ja saneerausta, viheralueiden suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä viherkasvien hoitoa. Ammattitaidolla hoidettu ympäristö lisää viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa.

Työtehtävät sisältävät erilaisia viherhoitotöitä, kuten sisäkasvien hoitoa. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 06-15 välillä, mutta satunnaisesti voi myös viikonlopputyötä olla tarjolla. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.Voit halutessasi täydentää työsuhteesi kokoaikaiseksi erilaisilla siivoustehtävillä. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista, innostunutta asennetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä suomen,- ja englanninkielen taitoa.. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla viheralan koulutus sekä  alan työkokemusta vähintään kaksi vuotta.

ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa joulukuun lopussa / 1.1.2018.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com,  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -