(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä, Lauttasaaren ja Herttoniemen aluekunnossapito
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Liity joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa!

Haemme viheralan kokenutta ammattilaista pääkaupunkiseudun kaupunkiurakoiden monipuolisiin työtehtäviin.

Mitä tarjoamme

Vihertyöntekijänä osallistut vihertöihin, työnsuunnitteluun ja muihin urakan hoidon ja kunnossapidon tehtäviin. Työskentelysi tapahtuu muun muassa katualueilla, puistoissa ja leikkipaikoilla. Kesällä työsi painottuvat vihertöihin kuten puiden, pensaiden ja kukkakasvien hoitoon.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 2-3 kuukautta. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä pääkaupunkiseudun kaupunkiurakoiden monipuolisiin viher- ja ympäristötyötehtäviin. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme, missä pääset näkemään koko infra-alan elinkaaren ja jossa sinä osaltasi mahdollistat toimivia ja hyvinvoivia elinympäristöjä, meille kaikille.

Odotamme sinulta

Meitä ajaa eteenpäin aito halu ja kyky mahdollistaa toimivia ja hyvinvoivia elinympäristöjä meille kaikille ja siksi etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi.

Edellytämme tehtävään viheralan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta alalta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi puutarhuri tai hortonomi.

Työ on myös liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön. Korttikoulutusten kuten tieturva 1 voimassaolo katsotaan eduksi. 

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Juho Koskela, 045 1399 442 tai juho.koskela@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Helsinki