(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Etsimme kesäsesongille 2020 vihertyöntekijäitä vaihtuviin kohteisiin Tampereelle ja sen lähikuntiin!

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. rikkaruohojen kitkentä, pensaiden istutus ja nurmikkorullien levitys uudiskerrostalokohteiden piha-alueilla. Työ on fyysisesti hyvin rankkaa, joten näissä hommissa hyvä peruskunto on tarpeen. Emme vaadi aiempaa kokemusta alalta, vaan ennen kaikkea etsimme innokkaita ja oppimishaluisia ahertajia. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita rakennusalan työtehtäviä, kuten rakennussiivousta.

Työt alkavat kesäkuussa, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia Sinulle sopivaksi. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus Viherrakentamisen TES mukaan. Työtä tehdään lähtökohtaisesti rakennustyömailla, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Jos et omista korttia niin käy kurkkaamassa vapaat korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet ja toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueen työmaille. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Lähetä hakemus nettisivujemme kautta ja olet mukana haussa! Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun välityksellä.

Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426 .

Avainsanat: vihertyöntekijä, kausityö, kokoaikainen, viherrakentaja, kesäduuni, tampere, pirkanmaa