(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Onko kesätyöpaikka etsinnässä? Oletko näppäräsorminen ulkoilmaihminen? Me WorkPowerilla etsimme nyt vihertyöntekijöitä tulevalle kesäkaudelle. 

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. piha-alueiden pensaiden istutus, kivetysten rakentaminen, kitkentä sekä nurmikon leikkuu. Työtä tehdään tiiviisti työparin ja muun tiimin kanssa uudiskerrostalokohteissa. Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, vaan ennen kaikkea innokkaita ja oppimishaluisia tekijöitä. Oman kiinnostuksen mukaan on myös mahdollisuus tehdä muita rakennusalan työtehtäviä, kuten rakennussiivousta.

Työtä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka. Aloitusajankohdan voimme sopia erikseen juuri sinulle sopivaksi. Työaika on pääasiassa arkisin klo. 7-15.30. Palkkaus Viherrakentamisen TES mukaan.

Ainoa vaatimuksemme on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos Sinulle ei ole vielä korttia taskussasi niin kurkkaa korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa .

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueen työmaille. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen nettisivujemme kautta ja soita haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426. Nähdään haastattelussa!

Avainsanat: vihertyöntekijä, kausityö, kokoaikainen, viherrakentaja, kesäduuni, tampere, pirkanmaa