(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä, kesätyö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme nyt vihertyöntekijöitä viherkaudelle 2020 Helsinkiin!

Työnkuva

Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa ulkoalueiden istutustöitä, rikkaruohojen kitkemistä, lannoitusta, torjuntaa, pensaiden leikkuuta, ja ruohonleikkuuta. Työnkuvaa voi muokata oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Vaadimme vähintään 18 vuoden ikää.

Työ on sesonkityötä, ja alkaa kevään aikana. Hoidettavat kohteet ovat pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella.

Tarjoamme:

- Täysipäiväisen työn
- TES:in mukaisen palkkauksen
- Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta ja näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti

Odotamme työntekijältä:

- Positiivista ja reipasta asennetta
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Emme edellytä, mutta katsomme eduksi:

- Kasvinsuojelukortti
- Pienkoneiden käyttökokemus
- Oman auton käyttömahdollisuus


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä meihin numeroon 040 689 3200. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -