Vihertyöntekijä, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet vihertyöntekijöiden rekrytoinnin kesälle 2022 Pirkanmaan alueelle!

Maan kuullatessa valkeana, töiden aloitus ei ole vielä ajankohtaista, mutta sitäkin ajankohtaisempaa on aloittaa kesätöiden etsiminen vuodelle 2022. Olisiko tämä sinun kesätyöpaikkasi? Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. rikkaruohojen kitkentä, pensaiden istutus ja nurmikkorullien levitys uudiskerrostalokohteiden piha-alueilla. Työ on fyysisesti rankkaa, joten näissä hommissa hyvä peruskunto on tarpeen. Emme vaadi aiempaa kokemusta alalta, vaan ennen kaikkea etsimme innokkaita ja oppimishaluisia ahertajia. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita rakennusalan työtehtäviä, kuten rakennussiivousta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun puolessa välissä, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia Sinulle sopivaksi. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus Viherrakentamisen TES mukaan. Työtä tehdään lähtökohtaisesti rakennustyömailla, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet ja toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueen työmaille. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Yhteystiedot: HR-koordinaatti Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö, vihertyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551685
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi