Vihertyöntekijä, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Nautitko vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä ulkoilmassa? Hae siis meille! Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle, alkaen keväästä jatkuen alkutalveen sääolosuhteiden mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu viheralueiden hoitotöitä, kuten esimerkiksi kitkentää, siimausta, nurmikonleikkuuta sekä viheralueiden kastelua. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:
Toivomme hakijalta aikaisempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostunut ja säänkestävä asenne työntekoa kohtaan! Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteet voivat vaihdella pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työn, palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n ja kokemuksesi mukaisesti. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet, sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimin tuen koko syösuhteesi ajalle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548686
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.4.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa