(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä kausitöihin pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia


KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ VIHERALUEIDEN YLLÄPITOON KASVUKAUDELLE 2019

 

Tehtäviisi voi kuulua omasta osaamisestasi riippuen mm. kitkeminen, nurmikon leikkaaminen ja pensaiden leikkaaminen. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä huhti-kesäkuusta alkaen jopa marraskuun lopulle asti - voit vaikuttaa työsuhteen pituuteen! Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Tarjolla on pääsääntöisesti kokoaikaista työtä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista tilanteestasi riippuen. Työpäivä alkaa  L&T:n varikolta joko Vantaan Heidenhofintieltä tai Espoosta Luomannotkosta ja varikolta käsin kuljetaan työautoilla työkohteisiin ympäri pääkaupunkiseutua.


Ketä etsimme? Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta, mutta reippaalle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä suureksi eduksi. 


Mitä tarjoamme sinulle? L&T:n Viherpalveluissa saat tehdä töitä hauskassa työporukassa ja mukavan esimiehen kanssa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!


Nyt on siis mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja vihertyöntekijän työstä saat työmaapäällikkö Marja Varjoniemeltä sähköpostitse, marja.varjoniemi(a)lassila-tikanoja.fi. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi nettisivujemme kautta.