(Poistunut julkaisusta)

Vihertyöntekijä Espooseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haluatko työn, jossa pääset työskentelemään ulkona? Onko sinussa viherpeukalon vikaa?

Haemme VIHERALAN TYÖNTEKIJÄÄ Espooseen.

Työtehtävät sisältävät erilaisia viherhoitotöitä, kuten esimerkiksi puiden ja pensaiden hoitoa, sekä muita kunnossapidon työtehtäviä. Viheralan työtehtäviä on mahdollista tehdä osa- tai kokoaikaisesti, tilanteesi mukaan. Työaika on klo.7.30-15.30.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja innostunutta asennetta työhön, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on fyysistä ulkoilmatyötä, jota tehdään säällä kuin säällä. Viheralan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja toimeen tarttuva työote!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi