(Poistunut julkaisusta)

Vihertyönjohtaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Haemme asiakkaallemme vihertyönjohtajaa kesäkaudeksi 2020.

Työnkuva

Etsimme asiakkaallemme vihertyönjohtajaa, joka osallistuu päivittäiseen kenttätyöhön yhdessä työntekijöiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu töiden organisoiminen, asiakaspalvelu asiakkaan suuntaan sekä yhteyshenkilönä toimiminen yritykselle, sekä vastuuhenkilönä toimiminen.

Etsimämme henkilö on vastuuntuntoinen, sekä hänellä on kokemusta tiimin vetämisesta. Työnjohtaja on vastuussa työn laadusta, sekä raportoi työmaan etenemisestä, joten toivomme että työnjohtajalla on vankka tausta viherrakentamisesta. Asiakaspalvelu kuuluu osana työhön, joten nautit ihmiskontakteista.

Työ on sesonkityötä, ja alkaa kevään aikana. Hoidettavat kohteet ovat pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella, ja työ on täysipäiväistä.

Odotamme työntekijältä:

-Alan koulutusta (hortonomi, puutarhuri, viherrakentaja tai muu soveltuva tutkinto)
-Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-Hyvä suomen kielen taito
-Kokonaisuuksien hallitseminen ja aikataulutus


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä meihin numeroon 040 689 3200. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -