(Poistunut julkaisusta)

Vihertyönjohtaja
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme vihertyönjohtajaa pääkaupunkiseudun hoitourakoiden vihertöiden työnjohtotehtäviin. Työnjohtajana osallistut ympärivuotisesti hoito- ja kunnossapitourakoiden sekä rakentamisurakoiden työnjohtoon tie-, katu-, piha- ja puistoalueilla. Tehtäviisi kuuluu töiden organisointia ja työsuorituksen johtamista sekä -valvontaa. Osallistut tarjouslaskentaan ja toimit tiimisi viherasiantuntijana. Tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan. Toivomme valmiutta päivystykseen talvihoitokaudella.

Odotamme

Odotamme sinulta hortonomin (AMK) tai vastaavaa koulutusta. Kokemus hoito- ja kunnossapitotöissä tai viherrakentamisessa katsotaan eduksi. Arvostamme vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Et pelkää tarttua uusiin tehtäviin ja haluat toteuttaa onnistuneita projekteja yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Pääset toteuttamaan mielenkiintoisia työmaakohteita ympäri Suomea, ja tehtävä tarjoaa erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Eero Mikkola 0400 607 267 tai eero.mikkola@destia.fi