(Poistunut julkaisusta)

Vihertyönjohtaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme asiakkaallemme reipasta ja iloista vihertyönjohtajaa!  

Asiakkaamme päätoimialana on pihasuunnittelu, pihakonsultointi ja viherrakentaminen. Pihojen erilaiset puutarhurin ammattitaitoa vaativat pihanhoitotyöt kuuluvat myös heidän palveluunsa. Viherrakennus ja puutarhan hoitotyöt keskittyvät Länsi-Uudenmaan ja Espoon seudulle.

Vihertyönjohtajan työ pitää sisällään mm. Töiden suunnittelun ja aikataulutuksen, hankinnat sekä työnjohdon työkohteessa. Hän osallistuu myös itse töiden toteutukseen yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä, erinomaista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työ pitää sisällään myös paljon puutarhojen hoitotyötä ja pienten pihojen laittoa. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla  tehtävään soveltuva koulutus esim. Hortonomi, puutarhuri tai vastaava.

Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollisia menestyäksesi tässä tehtävässä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo. 7-15 välille ja työkohteet sijaitsevat Länsi-Uudenmaan alueella pääsääntöisesti Espoo- Salo akselilla. Sinulla on mahdollisuus liikkua työkohteisiin yrityksen autolla, joten ajokortti tulisi olla suoritettuna. Eduksi katsomme, jos sinulla on oma auto käytössä.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan ehdokkaan löydyttyä ja jatkuvat aina marraskuulle asti. Jos kuitenkin omaat kokemusta myös vihersuunnittelun puolelta niin töitä on mahdollisesti tarjolla myös sesongin jälkeenkin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn asiakkaallamme, jossa sinun on mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten Wippii Workin kotisivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Henkilöstökonsultti Julia Laakso p. 040 724 0808 tai julia.laakso@wippiiwork.com