(Poistunut julkaisusta)

Vihertyönjohtaja Allium Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Allium Oy:lle Vihertyönjohtajaa kausiluontoiseen työhön. Monipuolisten työtehtävien lisäksi, tämä työtehtävä tarjoaa vaihtelevia projekteja ja työympäristöjä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi huippu tiimiläisten tukemana. Voit olla kehittymishaluinen vastavalmistunut Hortonomi tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt viheralan ammattilainen, joka haluaa uusia haasteita työurallaan. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Allium Oy toteuttaa niin pieniä kuin suuria viherrakentamisen hankkeita pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Työmaat vaihtelevat yksityispihoista suurempiin työmaihin ja niiden kesto vaihtelee päivän projekteista useampien viikkojen kokonaisuuksiin. Työmailla työskentelee yhdestä kolmeen työparia sekä aliurakoitsijoita riippuen työnvaiheesta.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan työnjohtajana erilaisissa viherrakentamisen hankkeissa. Vastuullasi on työnmaan hoitaminen yhdessä vihertyöntekijöiden kanssa. Suunnittelet ja organisoit työmaan toimintaa ja toimit ratkaisukeskeisesti alati muuttuvissa tilanteissa. Tehtävänäsi on huolehtia muun muassa aikataulujen pitävyydestä, työvälineiden saatavuudesta sekä viestinnästä alihankkijoiden, tilaajien, kollegoiden ja muun tiimisi välillä. Vastaat myös työmaan paperitöistä sekä hankinnoista yhdessä tukifunktioiden kanssa. Työturvallisuudesta huolehtiminen on myös osana työnkuvaasi. Etsimme tehtävään hands on tekijää, joka osallistu mielellään myös käytännön työhön työmailla tarvittaessa.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä työympäristöt viheralan parista
* Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten seurassa ja saada vastuuta
* Kattavan perehdytyksen työhön
* Viihtyisän työyhteisön, jossa panostetaan myös työntekijöiden viihtyvyyteen

TYÖNKUVA

* Työmaiden kokonaisuuden organisointi ja hallinta yhdessä kollegoidesi kanssa
* Suunnitelmien pitävyydestä ja työturvallisuudesta huolehtiminen työmailla
* Käytännön työhön osallistuminen aina tarpeen vaatiessa
* Viestintä alihankkijoiden, tilaajien ja tiimiläistesi välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (kuten Hortonomi (AMK), Puutarhuri tai Viherrakentaja)
* Kyky hallita ja organisoida kokonaisuuksia ja eri suuruisia projekteja
* Erinomaiset vuorovaikutus ja tiimityötaidot
* B-luokan ajokortti (työmaat eivät aina sijaitse hyvien julkisen liikenneyhteyksien päässä)
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viheralantehtävistä, projektiluontoisista tehtävistä sekä erilaisten projektien hallinnasta ja organisoinnista.

Etsimämme henkilö on:
* Ratkaisukeskeinen ja joustava
* Motivoitunut ja kehittymishaluinen
* Esimiestyöstä kiinnostunut

Muuta tietoa


* Aloitus: Maaliskuu 2020
* Kesto: 31.11.2020 saakka. Mikäli todistat taitosi, jatko voi olla mahdollinen jälleen uuden kauden alkaessa.
* Sijainti: Espoo, pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Allium Oy tarjoaa ammattilaisten toteuttamia viherpalveluja pääkaupunkiseudulla sekä Keski-Uudenmaan alueella. He toteuttavat niin pieniä kuin suuria viherrakentamisen, -suunnittelun ja kunnossapidon projekteja niin yksityisille kuin julkisillekin asiakkaille. Monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta he voivat tarjota koko pihan tai muun viheralueen kattavia ratkaisuja nurmikon istuttamisesta pihakivetysten asentamiseen.