(Poistunut julkaisusta)

Vihersuunnittelija / Viheralueet ja hulevedet
Kaupunkiympäristön palvelualue / Viheralueet ja hulevedet

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Viheralueet ja hulevedet -yksikkö on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme Tampereen kaupungilla tehtävistä ja teetettävistä suunnitelmista, jotka käsittelevät viheralueita, leikkipaikkoja, urheilualueita ja muita julkisia kaupunkitiloja sekä hulevesiin liittyvistä suunnitelmista.

Haemme kesätyöntekijää vihersuunnittelijaksi.

Kesätyöntekijä toimii yksikössä vihersuunnitteluhankkeiden suunnittelu- ja suunnittelua avustavissa tehtävissä. Aloitus ja kesto 3-4 kuukautta sopimuksen mukaan.

Haemme maisemasuunnittelun opiskelijaa (MARK tai AMK-hortonomi). Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista asennetta.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi