(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentajia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia


VIHERRAKENTAJIA KASVUKAUDELLE 2021

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Tehtäviisi voi kuulua omasta osaamisestasi riippuen mm. maanrakennustyöt, kirvesmiehen työt, leikkivälineiden ja aluevarusteiden asentaminen, kivityöt ja vihertyöt. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä maali-huhtikuusta alkaen marraskuun lopulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7:00-15:00, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Tarjolla on pääsääntöisesti kokoaikaista työtä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista tilanteestasi riippuen. 


Ketä etsimme? Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta näissä hommissa ratkaisee ennen kaikkea asenne, B-ajokortti ja halu tehdä fyysistä työtä. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Etsintäkuuluttamamme tyyppi saa energiaa ihmisten kanssa työskentelystä ja haluaa ennen kaikkea saada ulkoalueet loistamaan.


Mitä tarjoamme sinulle? Meillä pääset tekemään monipuolista työtä mukavassa työporukassa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on satoja erilaisia tehtävänimikkeitä ja urapolkuja tulevaisuutta ajatellen! Lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa.


Kuulostaako sopivalta pestiltä? Älä siis suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löytyessä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit osoittaa kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi.