(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentajia
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020
Hei sinä viherrakentamisen ammattilainen! Palatko halusta päästä hommiin nopealla aikataululla? Upeaa, koska asiakkaamme etsii nyt uusia ammattilaisia riveihinsä.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset viherpuolen työtehtävät, kuten pihan rakentamisen pohja- ja kivityöt sekä puiden ja pensaiden istutukset, leikkaukset ja hoidot. Työkohteet vaihtelevat pienistä pihoista suuriin, juuri valmistuneiden rakennusten koko pihapiirin rakentamiseen.

Toivomme sinulta löytyvän suunnitelmien lukutaitoa sekä kokemusta alan koneista ja laitteista. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sinulla tulisi olla, B-ajokortti on etu.

Tehtävässä menestyy asiakaspalveluhenkinen ja energinen alan ammattilainen, joka nauttii työskentelystä ulkoilmassa. Hoidat työsi itsenäisesti ja vastuullisesti. Innostut uusista työtehtävistä ja osaat myös tuoda omaa näkemystäsi työn eri vaiheissa esille.

Etsimme nyt aiempaa työkokemusta alalta kartuttanutta tekijää, joten jos tunnistat tästä itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta jo tänään tulemaan. Ole nopea, sillä työt alkavat pikaisella aikataululla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: vihertyöntekijä, piha, ulkotyöt, viherrakennus