(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentajia, kirvesmiehiä, puutarhureita
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tervetuloa kukoistamaan L&T:n kasvavaan Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme lisää nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia

VIHERALUEIDEN RAKENTAJIA, KIRVESMIEHIÄ, PUUTARHUREITA JA KIVIMIEHIÄ PKS-ALUEELLE

määräaikaiseen työsuhteeseen 4.4.- 31.10.2018 väliselle ajanjaksolle. Pääsääntöisesti työskentelet aamuvuorossa klo 7-15 välillä, mutta tarvittaessa olet valmis tekemään myös iltavuoroa. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti kovassa iskussa. Et säikähdä tenkkapoo-tilanteita, vaan hoksottimiesi avulla löydät aina asiakkaalle parhaat ratkaisut myös pienen paineen alla. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Teemme viherrakennus- ja maanrakennusurakointia asuntoyhtiöissä, katualueilla, puistoissa, leikkipaikoilla ja urheilukentillä.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Viimeisimmän henkilöstötyytyväisyyskyselyn mukaan 90% viheryöntekijöistämme pitää työkavereitaan mukavina ja yhtä monen mielestä on kiva tulla töihin.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.