(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentajaksi Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Viherrakentaja Ouluun

Haemme Ouluun viherrakentajaa töihin koko kaudeksi 2020. Työt alkavat heti kevään korvalla kelien salliessa ja työt kestävät pitkälle syksyyn. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Oulun talousalueella, mutta reissuvalmiudelle isot plussat. Osa kohteista voi olla kauempanakin. Kohteet ovat asunto osakeyhtiöitä ja julkisten asuinrakennusten pihoja leikkipaikkoineen.

Työtehtäviä kauden aikana on nurmikon kylvötyöt, pensaiden istutukset, kivetyksien tekeminen, leikkipaikkojen kasaus ja turvamattojen asennukset.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään kahden kesän ajalta. Lisäksi edellytämme positiivista asennetta ja reipasta otetta.

Eduksi katsomme ajokortin ja oman auton, jolla pääset hurauttamaan työmaille, sekä työturvakortin.

TYÖTEHTÄVÄ: Viherrakentaja


TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO:

Aloitus kelien mukaan keväällä. Asiakkaillamme työt alkavat arviolta maalis-huhtikuun vaihteessa. Tarve jatkuu elo-syyskuulle. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Voimassa olevan työturvallisuuskortin

-Sujuvaa suomen kielen taitoa

EDUKSI KATSOMME:
-Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.