(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentajaa Sundin Puutarhakeskukseen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Sundin Puutarhakeskukseen

VIHERRAKENTAJAA

Tulet työskentelemään monipuolisissa piharakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa viheralueiden rakentamista, kivetysten tekemistä sekä pieniä kaivuutöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy erinomainen työskentelyasenne sekä into oppia uutta. Aikaisemmasta kokemuksesta rakennustyömailta tai maanrakennuksesta on tässä tehtävässä etua, mutta varsinaista viherrakennuskokemusta emme edellytä. Alan koulutus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet reipas ja positiivinen tiimipelaaja, joka viihtyy ulkotöissä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti ja olet tarkka työsi jäljestä. Kykenet joustavaan työskentelyyn ja lisäksi sinulta löytyy ripaus huumoria päivien piristykseksi.   

Odotamme sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Matkustusvalmiutta pohjanmaan alueella. Työturvallisuuskortti, oman auton käyttömahdollisuus ja muut suoritetut koulutukset katsotaan eduksi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen, 2-3 kk määräaikaisen työsuhteen ja kokoaikaisen päivätyön, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 1.9.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.