Viherrakentaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsimme asiakkaallemme OloPiha Oy:lle viherrakennustyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin!

Olopiha on nuorekas ja ketterä viherrakentamiseen erikoistunut yritys. He kunnostavat ja rakentavat asiakkaiden pihoista toimivia ja viihtyisiä. Käy kurkkaamassa heidän nettisivuiltaan olopiha.fi, millaisia unelmapihoja he ovat asiakkailleen toteuttaneet.

Viherrakennustyöntekijän tehtävässä pääset tekemään kattavasti erilaisia työtehtäviä ja näyttämään kädentaitosi. Työtehtäviin kuuluvat piharakennustyöt, kuten katosten, terassien ja pihakivetysten teko sekä vihertyöt, kuten istutusasetelmien teko tai viheraitojen leikkaus. Tämä työ sopii ulkotyöskentelystä nauttivalle monitaitoiselle puutarhaosaajalle.

Hakemallamme henkilöllä ei tarvitse olla välttämättä alan koulutusta, sillä kokemus vastaavista tehtävistä sekä hyvät ja laajat kädentaidot ovat tässä tehtävässä avain asemassa. Kohteet sijaitsevat eripuolilla pääkaupunkiseutua, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteisiin liikkumista. Työtä tehdään yhdessä ammattitaisoisen ja energisen tiimin kanssa, joten yksin ei työtehtävien kanssa jää. Eduksi tehtävässä katsotaan puutarha-alan koulutus ja erilaiset pätevyydet, kuten kavinsuojelukortti ja työturvakortti. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-16 välille.


Hakijalta odotamme:

- Kokemusta viherrakennusalasta
- Hyviä ja monipuolisia kädentaitoja
- Innokkuutta ja motivoituneisuutta työntekoa kohtaan

Tarjoamme:

- Monipuoliset työtehtävät, joissa pääsee oppimaan uutta
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työsuhteeseen

Haku suoritetaan yhdessä OloPihan kanssa ja tehtävässä työllistyy Uniflexin listoille.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot